Gathering buka puasa @ kedai kopi

pic. of me & Juwita: B4 buka puasa: jln2 kat tasik s.alam

Our 1st gathering after we grad... last time jumpe diorang ialah masa saya kahwin dulu. So, ni kira kali pertama jumpa mereka semua bersama!! mmg best buka puasa kat kedai kopi... n rezeki kami sekeluarga sangat murah mlm tu sbb tak perlu keluar satu sen pon untuk makan (dah ada orang bayarkan lebih, patutnya RM10 seorang) TQ untuk semua atas effort korang nak 'gather'kan kita ni... bebudak ID...

oh ya, lupa nak bagi tahu, kami ni semua x-UiTM Shah Alam, Diploma Interior Design, Fakulti Senibina, perancangan dan ukur. Antara jurusan yang terawal di UiTM, actually, sejak itm lagi dah ada course ni :)

pic. of: kenyang melantak: burpp: alhamdulillah...

Balik kepada cerita gathering, ramai yang datang. Yang dah kawin (that is me and wirda), datang dgn hubby dan baby, yang dah bertunang bawa tunang, yang couple bawa couple... malah ada yang edarkan kad kawin mlm tu!!! (mad g, kad kawin ko ilang mlm tu... tercicir la... :( sorry....! :'( )

pic. of: juwita dah tido dalam hiruk pikuk: dia tak masuk port

ada lah sedikit gambar kenangan pada mlm itu untuk tontonan semua...enjoyyyy!!!

pic. of: antara yang hadir: gathering ID

Comments

Popular posts from this blog

Menempah penginapan percutian dengan AirBNB

5 percutian musim panas luar biasa di Melbourne dan Victoria

Barangkali ada hidden jewel di Batang Kali.

Membeli belah barang dapur untuk seminggu. RM100 Cukup kah?