promosi baru dari AnggunJelita.com!!!



Promosi bulan ramadhan sudah bermula!!! maaflah sbb lambat sikit nak upload promosi ni, balik kampung pulak ujung minggu haritu. Balik palong dan jasin, ha.... dua-dua balik. Nilah kelebihannya kampung dekat2. Ada 2 promosi untuk bulan ini, 1 untuk sempena eid mubarak, dan lagi satu untuk yang gila shoppers.... ha, barangan avon pun dah ada tau, tapi lambat sikit nak uploadnya... hai.... ada anak kecil mcm ginilah...heh heh.. (alasan je tu)

mmm sebut pasal anak kecil, Juwita Aisha dah menjangkau 5 bulan :) kalau balik kampung dia dah ok juga, dah tak nangis2... tp org still tak boleh pegang dia, nanti keluarlah siren dia tu... (manje betulllll budak kenit tu)

minggu ni memang best... tapi tak tau nak mula dari mana cerita ni. Tak apa lah, nanti lain kali boleh tulis lagi. Bukan apa, banyak kerjalah bulan ramadhan ni... banyak nak kena settle...
Tapi yg paling exciting, clothing yang saya pre-order dr korea last month dah sampai malaysia!!! yeay!!! sooo fast la dealing dgn that gurl. she said it will be here in mid sept, but it arrives today!!!

oklah, cukup dulu... taaaaa

Comments

wahed ng3h3 said…
anggunjelita.com rox !
klu la aku neh pmpuan . .
aku beli bnyk2
=D

Popular posts from this blog

Menempah penginapan percutian dengan AirBNB

Barangkali ada hidden jewel di Batang Kali.

Membeli belah barang dapur untuk seminggu. RM100 Cukup kah?

Kemas kini gambar passport anak anda