oh Juwitaku

pic. of juwita with nabila

pic. of juwita alone: smiling

still no interesting topic. next 2 week dah nak balik raya haji (yeay!!!! tak sabar rasanya) hari ni macam biasa, bangun tido, buat sarapan, basuh baju, sidai baju, lipat baju, mandikan juwita, bagi makan juwita, tido kan juwita, main dgn juwita, serve internet, chatting, and so on.... sampai malam pehtu tidoq la... maleh la nak tulis semua aktiviti kan... macam gayat je pulak heh heh

Juwita Aisha almost 8 month. Sekarang dah boleh duduk sendiri without supported. Merangkak pon boleh tapi dia malas sket nak gerak.... sibuk nak berdiri je pulak. ok, nak sambung chatting.... taaaa

Comments

Popular posts from this blog

Menempah penginapan percutian dengan AirBNB

5 percutian musim panas luar biasa di Melbourne dan Victoria

Barangkali ada hidden jewel di Batang Kali.

Membeli belah barang dapur untuk seminggu. RM100 Cukup kah?