hello again!!!

pic of juwita: smiling

after a long time!!!! finally woahhh!!!!

sekian lamanya tak update blog nih... sorry guys yang tertunggu-tunggu tu (ermm ade ke...). sibuk sejak 2 menjak ni menguruskan hal ehwal rumahtangga, tolong hubby lagi dengan bisness dia... macam2 hal... harini baru rasa tergerak nak buat posting. Hal anggunjelita.com pulak... mmg dah lama tak masuk produk baru, tp the best part is, skrg dah sewa tread kat pekanrabu.biz. (dah mampu buat advertisement sket utk laman webku itu) so, nampak la ada peningkatan visitor kat anggunjelita.com dan tread di pekanrabu hehehe... insyaallah akan berjaya. doa2kan lah ye...

next, nak cerita pasal juwita sikit. since dia dah merangkak (tapi tak gerak ok...) now 1 tangan dia dah boleh angkat masa dia dalam posisi merangkak tu... :) so next step is either dia akan move forward atau grap somtin' n terus stand up!!!! haha unbelievable? just wait and see...

pic of juwita: err.... yoga position..?! how about that ha...? tiru aksi ibu dia nih....good girl

oh... ya. almost forget. next week new produk will comes in. it's a face mask imported from korea. i try it once and it really2 feel good after i applied! (will elaborate more later on huh) so i request for more sample...(hopefully will get it by next monday) so, by next week it will be listed in anggunjelita product!!!

Comments

Popular posts from this blog

Menempah penginapan percutian dengan AirBNB

Barangkali ada hidden jewel di Batang Kali.

Membeli belah barang dapur untuk seminggu. RM100 Cukup kah?

Kemas kini gambar passport anak anda