maal hijrah

post khas untuk maal hijrah. nothing to write actually. Azam tahun baru dah berlegar-legar dalam kepala hotak ni, just nak tunggu di tulis keluar je. Tunggu 31 disember nanti. Sblm tu nak kena buat post mortem azam tahun lepas. Mana satu yang tercapai, mana satu yang tak terbuat. hehheh... rasanya banyak juga yang tak terbuat. hehe...

lately makan banyak la.... risau juga... sblm ni tak lalu makan.. tiba2 terasa nak makan je..... ishh.... nak kena get back in track ni... dah jauh terpesong.

ok. So, OFFICIALLY, That will be my first commitment i announce to public. GET BACK IN DIET TRACK AND CONTROL APPETITE SERIOUSLY. or... the usual phrase i always use in my meal diary... WATCH WHAT I EAT. hahaha...


mmm... need to think about the next new year wish and will. see ya.. daaaa

Comments

Popular posts from this blog

Menempah penginapan percutian dengan AirBNB

5 percutian musim panas luar biasa di Melbourne dan Victoria

Barangkali ada hidden jewel di Batang Kali.

Membeli belah barang dapur untuk seminggu. RM100 Cukup kah?