blogshop baru dah launching

oklah. dipendekkan cerita, sebelum ni dah ada website jualan anggunjelita.com

so now dah ada anak kecik yang baru!!! butik petite four. yg ni khas untuk menjual pakaian wanita.
-kimono top
-kimono inspired
-dress
-little dress
-cardi
-shirt
dan macam macam lagilah!

kalau boleh mmg nak upload dan update everyday. baju pon ada banyak koleksi. Tp nak menggayakannya tu takes time jugakkan. hihihi... sikit2lah. biar berdikit-dikit asalkan bergerak, daripada tak bergerak langsung. kan?

buttonlink untuk ke butik ni dah ada kat sebelah tepi kiri ni, so tak payah letak banyak2 la kan.. hehehe.

so, lepas ni leh la tgk2 koleksi pakaian pulak. jamu-jamu mata. mana-mana yang berkenan tu boleh sambar selai dua. hihi...

ok. daa... jangan lupa shopping dgn sy ye... sambil2 tu masuk sekali la kat anggunjelita.com

xoxo

Comments

Popular posts from this blog

Menempah penginapan percutian dengan AirBNB

5 percutian musim panas luar biasa di Melbourne dan Victoria

Barangkali ada hidden jewel di Batang Kali.

Membeli belah barang dapur untuk seminggu. RM100 Cukup kah?