holiday @ lumut n pangkor (day 1) part 2

part 2 dah sampai!!! hahaha... mula2 memang malas je nak letak gambar2 ni... tp sbb ada request so terpaksalah memenuhi permintaan orang ramai... ye tak..

pic. of juwita : kat jeti lumut : look out her weird hairdo! haha : funny hair

ok... dah cerita haritu kan... memula gi jeti lepas hantar mama gi hospital tgk wan chik, lepas tu petangnya kami ke teluk batik... malam tu makan ikan bakar.

"ibu... boringla duduk dalam keta ni je"
juwita with her funny face : sibuk nak keluar : merajuk la tu

overall, kat teluk batik memang seronok walaupon sekejap sbb kami main lompat-lompat!!! hahaha! ala-ala america next top model gitew.. amik gambar ala2 melompat sambil bergaya cun! tapi tak cun pon... punyalah penat melompat nak dapatkan shot terbaik...

jumpin' jumpin'!!! : penat oooo

lupa pulak nak pesan kat fotographer supaya mencangkung, supaya dapat view cantik sket... aisyehh..... picture yg sy ambil cantik sket ghopa nya...

another jumpin' : this time i took the shot : kan lawa tuuu... hehe

hubby as usual... dgn dslr nya kehulur kehilir.... chiyokk!!!

pic of hubby : find a great shot : @jetty lumut
okeh... cukup la dulu ye... tamat la hari pertama di lumut. Gambar makan ikan bakar malam tu tak de yang best lar... gelap la shot nye...

nantikan hari kedua kami di lumut!!! selepas abah, dan 2 jejaka pulang kami sekeluarga naik feri ke pangkor!!! hoyeh!

Comments

miji said…
hahaha.....muka aisha dlm stroller tu x menahan.....moncong abisss..haha
juwita mmg muke mizi la.. hahahaha sowie dayah.. ey biler plan plak 4 second bb? :P

Popular posts from this blog

Menempah penginapan percutian dengan AirBNB

Barangkali ada hidden jewel di Batang Kali.

Membeli belah barang dapur untuk seminggu. RM100 Cukup kah?

Kemas kini gambar passport anak anda