picture on wedding of abg mal (abg uder)

chandeliar kat dalam khemah. mmmm a touch of elegance : with simplicity

ni pula gambar2 snap shop kat wedding abg mal. byk sbnrnya tp tak sempat nak cekup semua. cukupla buat cuci mata je...

pic. of me : with juwita

turn abah pula : pic of juwita : with abah

overall wedding ni best. makan pon sedap. ada lagu-lagu keroncong sepanjang malam, ape lagi bertambah berkeroncong la perut ini heh heh. Aziz Desa sebagai hos pon boleh tahan, baju hijau lagik... hehehe... klako pulak nengoknya. macam pokok pisang berjalan pon ade gak hehhehheh...

highlight : cupcake mlm tu besh... sooo cute, sooo adorable. i makan 4 hokey....

oh ya... air pon besh... sama kaler dgn baju aziz desa hijooo

juwita secara tak disangka memakai baju mengikut tema malam itu... adorable purple. i likey....! xoxo

Comments

Popular posts from this blog

Barangkali ada hidden jewel di Batang Kali.

Menempah penginapan percutian dengan AirBNB

Dari Klang kami ke Redang

Membeli belah barang dapur untuk seminggu. RM100 Cukup kah?