shopping! shopping! dan rubella

woh! letih tapi satu kepuasan yang teramat sangat!

harini pagi keluar ke pusat perubatan damansara damai (DDMC), dah tiba masa juwita kena injection imunisasi. yeay!!! hadiah 1 tahun dari doktor kamal hahaha! ingat tau juwita, doktor ni lah yg sambut kamu 1 tahun lalu hehe... insyaallah, second baby nanti pon nak doktor kamal jgk sambut (jangan salah sangka, i'm not pregnant ok... this is just my planning 3 year later la...)


so, after dapat cucukan, juwita dan ibu ke the curve ikano utk shopping!!!

since tak lama lagi kami ada gathering forum yang bertemakan oren ceria, so sasaran mata ibu ni warna oren je lah... jenuh jgk mencari. banyak jgk sebenarnya pilihan baju oren utk juwita, tp mungkin sbb mata ibu ni tak serasi dgn warna tu... nampak tak elok je kat mate ni ha. susah betul nak jumpe yang suai... (baju juwita dalam gobok tu kalau tak pink, purple, tak pon merah, then putih... biru ade selai dua.. hihihi. oren tak pernah hokey!). so ibu pejam2 mata je la beli... tshirt je pon... sbb tak kenan je rasa kaler oren ni... ish! rasa membazir lak kalau beli yg mahal2 kalau x minat...


we end up with some goodies !

ibu punya
skinny jeans (lilic) @ lilic boutique,
tshirt oren (mini polo) @ brand outlets


juwita punya
tshirt oren (miki kids) @ padini concept store,
jeans (place) & cargo pants (united color bla..bla..) both @ brand outlets,
crocs-style shoes (mothercare) @ mothercare


we lunch @ bread story. the floss sponge was marbeles!!!

yeay! soo happy dapat shopping! bestnye shopping dgn juwita... baik je dia..

Comments

miji said…
oi..shopping sakan nampak...
kalau shopping tu ingat2lah dompet abg di sini...hahaha
warm welcome said…
nk ingat dompet wat per? hehehe... org shopping pakai duit kita cari sendiri tau...

elleh, dia beli jam g-shock nak 300rm... pen lemy lagi...

Popular posts from this blog

Menempah penginapan percutian dengan AirBNB

Barangkali ada hidden jewel di Batang Kali.

Membeli belah barang dapur untuk seminggu. RM100 Cukup kah?

Kemas kini gambar passport anak anda