my dream....... dreaming ker?

what i dream about? tahu tak apa yg saya selalu harapkan tiap2 hari?

tiap2 hari, saya selalu harapkan satu petang yang indah, duduk dirumah dan menikmati secawan teh dengan hubby tersayang sambil menikmati hari petang bersama, borak2 kosong, bergurau senda....

tapi macam yang sy cakap tadi, that's just my day dreaming... mimpila kau dayah....

apa nak buat, hubby kerja kuat, sibuk. kerap balik malam.. kalau balik awal pon dia dah letih. then, mesti dia lepak depan komputer (what to say, dia lagi suka mcm tu)

so....


mimpi tinggal mimpi la....

tapi,

i will never give up with my dream...

i know, someday... this might happen... :)

but, somtime i still feel sedey.... lonely...

i miss my husband... alot! :(

Comments

miji said…
huhu huhu hu

honda-the power of dream
dayah-the power of cream

hihi
NBR said…
You go gurl. Don't give up. It's only a matter of time.

Popular posts from this blog

Menempah penginapan percutian dengan AirBNB

5 percutian musim panas luar biasa di Melbourne dan Victoria

Barangkali ada hidden jewel di Batang Kali.

Membeli belah barang dapur untuk seminggu. RM100 Cukup kah?