snap shot gathering (part 2)

ok. part 2 dah mula... banyak sangat gambar yang ada, so kita together-gether kan gambar tu lah...

anyway, hope you all enjoy with the picture. :)

some of the participant

next time buat gathering jgn serik jemput kami sekeluarga lagik!! theehehee...

a collection of juwitas'... she really having fun that day! maklumlah, jarang jumpa kawan ramai mcm tu... selalu tgk muka ibu dgn abah dia ni jer... (tu lah, tak masuk kindergarden lagi...)

meh tgk ape budak kenit ni buat hari tu....

Comments

Popular posts from this blog

Menempah penginapan percutian dengan AirBNB

Barangkali ada hidden jewel di Batang Kali.

Hangatkan jiwamu disaat salji membeku

Road to Melbourne. Episode 1: Application to study Master