snap shot gathering (part 2)

ok. part 2 dah mula... banyak sangat gambar yang ada, so kita together-gether kan gambar tu lah...

anyway, hope you all enjoy with the picture. :)

some of the participant

next time buat gathering jgn serik jemput kami sekeluarga lagik!! theehehee...

a collection of juwitas'... she really having fun that day! maklumlah, jarang jumpa kawan ramai mcm tu... selalu tgk muka ibu dgn abah dia ni jer... (tu lah, tak masuk kindergarden lagi...)

meh tgk ape budak kenit ni buat hari tu....

Comments

Popular posts from this blog

Menempah penginapan percutian dengan AirBNB

5 percutian musim panas luar biasa di Melbourne dan Victoria

Barangkali ada hidden jewel di Batang Kali.

Membeli belah barang dapur untuk seminggu. RM100 Cukup kah?