sayang ditinggal-tinggalkan

this is juwita. she chat with her daddy (like she did in this pic.) every nite while she was at jasin : but somtime, daddy just not online... :( but she keep calling abah...abah... n that's make me sad.. :(


its been quite some time... i was outstation. my hubby left me at jasin (i got minor fever)... then he cuti-cuti malaysia with his friend to langkawi! wahlawei... tinggal la diriku ini bersama juwita. luckily kat rumah ada wahed, ada la juga teman borak (or teman gossip! hehe...ops.. taubat daku tak ngumpat lagi lepas nih)

so, hubby tinggalkan daku...
rindu tu mmg la... sedey taw kena tinggal... tp abgsyg dah belikan kasut crocs olivia sblm tu.. hehe.. so dalam sedih2 tu, ada suka hati sket...

nila dia crocs sandal yg kuceritakan... purple takde saiz pulak time tu... so abg beli kaler ni

masa kat jasin, usha2 tricycle utk juwita, sbb dia asyik rebut basikal dak Lala tu aje... tp last2 tak beli hape pong... hampess jer last2 uwan plak yg belikan utk cucunya ni.. hehe.. basikal paling canggih sekali kat pekan jasiann nih. pink color lagi! hehe... kita bleh tolak n control basikal tu dari belakang... wooo... hebat woo.. teruja diriku ini... hehe... juwia pon suka, apa lagi layan je la...

pinky tricycle for juwita : uwan belikan nih!

see... i told u she LOVE it! she choose it herself : kat kedai tu ada banyak basikal, she simply pointed at this pinky, n refuse to try others'

balik dari langkawi, abg balik jasin... hehe suka betul rasa hati ini. tambah berbunga lagi bila abg bawa balik banyak coklat! (its a fact, woman melt with chocolate n present)

so, maknanya kerinduanku ini telah terubatlah... love u abg... muaks!

Comments

NBR said…
Siannya kena tinggal. Tak pe kan. Se se kali je. Comeinya Juwita. Rasa rindu plak.
anggun said…
haritu masa kat jasin, kami balik batu pahat. then a week after melancong ke JB... singgah la rumah aunty nor. jumpa aunty nor dgn aunty ibah kat sane..

Popular posts from this blog

Menempah penginapan percutian dengan AirBNB

5 percutian musim panas luar biasa di Melbourne dan Victoria

Barangkali ada hidden jewel di Batang Kali.

Membeli belah barang dapur untuk seminggu. RM100 Cukup kah?