welcome busy day!!!

tomorrow we will be very very busy.. and we will definetely end up very very tired. "We", meaning me, hubby and juwita (hohoo... juwita pon x pasal2 kena masuk pot haha..) semua kena start kerja esok. No excuses!!

kerja apa? what kerja?

ni ha... actually dari awal bulan haritu hubby dah book tapak car boot sale kat mardi serdang sana... tp 3 minggu berlalu tanpa apa2... huhuu... last week cadang nak start, tp last minit punya arrangement, kanopi pon takdek... per citer kan?


esok ni harap2 dapat la start. encik hubby... esok bior jadik.. kanopi WAJIB!!! takkan nak tgk anak bini terbakar tengah mentari kann.... nanti hitam dok komplen plakk....


Juwita lagi... harini keluar selemo la plak... tu semer sbb semalam gi KL ta tuh... punya la tercemar udara KL. daku pon rasa2 agak2 mcm x sihat je rasa. sib baik da minum air byk...


booth kami ni special sket... ni citer sket je la, info pasal booth kitorg.. next time baru advertise betul2 ek.. booth kami ni adalah gabungan beberapa blogshop dan online shop yg bertapak kat malaysia ni... blog dan website yg ada dalam booth kami adalah:


-
petite four online boutique for chic fashion clothing
-
anggunjelita produk2 kesihatan seperti DCL, Dnavechee, Avon
- cetakbaju.com dengan tag 'kami design, kami cetak, kami hantar'
- atheaa online boutique for shawl and hijab

sesapa yg agak2 dekat dengan mardi ni leh la singgah2 sini... meriahkan suasana kan... hehe...

Comments

NBR said…
Ooi jauhnya. Kalau dekat nak gak gi. Anyway good luck in your venture.
warm welcome said…
hehe... thanks aunty. btw, kitorg jumpa adra & family jln2 kat sane :). katanya baru balik dari rumah mia
zZana said…
wahh..mcm best jer..dekat jer dgn rumh ni..every weekend ade dkt sana ka daya?
warm welcome said…
yup, every saturday ade sana

Popular posts from this blog

Menempah penginapan percutian dengan AirBNB

Barangkali ada hidden jewel di Batang Kali.

5 aktiviti dan pengalaman unik yang boleh dilakukan sekitar Melbourne dan Victoria pada musim panas

Membeli belah barang dapur untuk seminggu. RM100 Cukup kah?