1st garage sales!!! - kasut baby

cerita panjang pon tak guna. to make it short, i wanna get rid of these things from my closet. Not becoz i dun like them, ( i love most of it!) but my closet sudah penuh ler sebab i keep a lot of stuff that we didn't use! (we meaning me, hubby and juwita)

so, here's some...

kasut juwita tak pernah guna...
beli sebab kiut. time beli tu juwita pakai longgar, then simpan dalam lemari. bila try sekali lagi, kaki dia da besar, tak muat dah.. T_T huhuu... saiz dia 20 or 21 kalau tak silap. kotak tertinggal kat kampung. Beli kat parkson melaka mall...(yg depan jusco melaka tuh laa..). original price RM39 kot... (x ingat lee..) after less. new price... you offer me!

the cute kasut...abaikan buku belakang tuh ye..

tapak merah yang bersih

ada bear-bear kat tapak... cute! sbb tu ibu juwita ni beli dulu! haha... ^_^

front look... cute also..

any enquire can ask me on my chatbox ok... really wanna let go this shoes...

1st: becoz hari2 juwita akan ambil kasut ni n nak try pakai. even tho i already told her many times that she's not fit it :( sedey juga tgk muka dia keciwa...

2nd: feeling guilty becoz rasa membezir je beli tp tak guna pon..

end for now.

Comments

Faris Daniel said…
boleh buat kenangan gak buat juwita..wewewewe
danielnyer kasut yg kecik2 dulu..aku simpan buat kenangan....

Popular posts from this blog

Menempah penginapan percutian dengan AirBNB

5 percutian musim panas luar biasa di Melbourne dan Victoria

Barangkali ada hidden jewel di Batang Kali.

Membeli belah barang dapur untuk seminggu. RM100 Cukup kah?