durian pancake : kami dah makan, anda bila lagi?

top woo... durian pancake nih. tak caye, cuba blogwalking or senang search je kat google tu, barapa ramai dah blogger yg buat entry pasal durian pancake ni... hehe.. kami pon, akhirnya menjadi salah seorang yang addicted pada durian pancake ni.

yg ni senang je nak dapat, beli kat ikano lower ground floor tu.. depan bread story (sorry! tak ingat nama kedainya!) sebelah kedai jual crispy popiah, asam jeruk, dan sebagainya tuh..(pandai2 la korang heh)


sekali beli RM10 sekotak terus. Ada 6 ketol. So, sebab kami bertiga, bahagi sama rata la eh...


1 untuk juwita

2 untuk abah

3 untuk ibu!!!

hahaha!
adil sesangat!

makan ni buat dessert ok, lepas makan kat uncle lim depan tu... giler mentekedarah kan? voley?!!


meh tengok promo durian pancake oleh model yang jujur ni... (haruss percaya mmg sedap key!)

satu dah kena curi awal2

owh... dia ni la yg curi... rasa 1 gigit dulu...

eh... sedap la plak! tgk ape kat dalam dia...oh, durian dgn fresh cream! nyum!

mmm... sedap! eh, ibu dah amik lagi satu la... tak bleh jadi ni!

gigit besar besar, biar habis cepat!... uhh... lazatnyee...

haa amik kau! puas ati i... comot pon comot lah! asalkan cepat habis

huh! abis pon.. jilat2 jari, jilat2 bibir...kasi bersih dulu...

buat muka comel..."ibu!!!! nak lagiii!!!!"

er.... i guess u all dun wanna know what happen next la...


i simply said....


"x bleh... dah abis..."




so,







ni lah ending nyer...






meroyan.... T_T

ok, ok...
lain kali beli lagi la... lain kali ibu akan berlaku lebih adil... T_T

sorry.... ibu "termakan" 3 ketol... @_@
LOL!

Comments

NBR said…
Sian Juwita.....but so so sooooo cute.
Anonymous said…
Hi !.
You re, I guess , probably very interested to know how one can reach 2000 per day of income .
There is no initial capital needed You may commense to get income with as small sum of money as 20-100 dollars.

AimTrust is what you need
The company represents an offshore structure with advanced asset management technologies in production and delivery of pipes for oil and gas.

Its head office is in Panama with affiliates everywhere: In USA, Canada, Cyprus.
Do you want to become really rich in short time?
That`s your chance That`s what you really need!

I feel good, I began to take up income with the help of this company,
and I invite you to do the same. If it gets down to select a correct companion utilizes your funds in a right way - that`s it!.
I make 2G daily, and what I started with was a funny sum of 500 bucks!
It`s easy to get involved , just click this link http://exofyqum.kogaryu.com/itumik.html
and lucky you`re! Let`s take our chance together to feel the smell of real money
Sherry said…
ya..delicious food sure kids ask again.
ibu emy efy eqy said…
terliur akak lihat durian pancake ni...

nanti nak cari kot2 ade kat Perak..
petite4 said…
mmg sangat sedaplah kak.. kalau peminat durian laaaaagi la akan suka! sbb dlm tu mmg isi durian betul, dengan fresh cream... ha... cuba bayangkan...lemak berkrim!
adex-aieda said…
wallawey..
niler salah satu makanan yg adex ngidam x dpt dihajati lagik....
jgnkan nk g sana beli durian pankek nih...teringin sgt nk mkn durian pon belom terlaksana lagik...

sedap sgt ke? ramai dh kekwan ku yg ckp sedap nih...
nak jugakkkkkk..huahuahuahuahuha
anggun said…
adex... sedappp! kalau boleh pos, jam2 ni jgk kita poskan... hajat orang preggy ni kena amik serius nih! hehe
Sherry said…
I tried the durian donut yummy!

Popular posts from this blog

Menempah penginapan percutian dengan AirBNB

5 percutian musim panas luar biasa di Melbourne dan Victoria

Barangkali ada hidden jewel di Batang Kali.

Membeli belah barang dapur untuk seminggu. RM100 Cukup kah?