rindu nak pergi bercuti


lamaaaa dah tak pergi bercuti sekeluarga. Cuti balik kampung tiap2 bulan tak aci. Ni betul2 punya holiday... lamaaa dah tak pergi... last rasanya bulan 6 dulu (OMG, that was about 6 month ago O_O), then simpan holiday time, sbb konon2nya nak pergi ultimate holiday ke sabah bulan 11 haritu... T_T

pelabuhan kat lumut...

sangat sedih cerita itu. kalau boleh taknak ingat lagi sampai bila2. Tapi biarlah ia jadi peringatan untuk kami sekeluarga (especially me). Tak perlu la cerita kat sini, i x sanggup kongsi la itu cerita shedih.....

short trip ade la.. ke genting haritu. Bawa ain sbb dah promise nak bawak dia main atas puncak gunung tu bila dia dah habis PMR... mmm enjoy la jgk... sbb i suka sejukkk! x main sangat pon takpe, janji dapat angin sejuk tu.


next... insyaallah kami akan ke kuching. Insyaallah... tahun depan. Dapat booked tiket air asia yang promo free seat tu. Dapat booked free seat pergi dan balik! sangat suka hokey! insyaallah akan pergi berlima. Me, hubby, juwita, mama dan abah... ain dah masuk asrama kot masa tu... insyaallah ye Ain! Yang penting, jadikan pengalaman terkandas di airport yang lalu sebagai pengajaran, jangan diulang lagi kesalahan iteww... mmm.... T_T'


Tapi... tulah! nak tunggu yang satu tu, lama lagi kot! bulan 5 tahun depan tuu... mmm sementara tunggu yg tu takkan takde holiday lain kot... haha! takde kot! nak kumpul duit la... for that holiday... hehee...

ni cuti lamaaaaa duluuu... purba kala.. juwita pon lom leh jalan lagi masa tu. merangkak lagi.. tapi gigih main pasir uoll!

mmm bulan 12 nih, ade kenduri. my cousin, bangteh nak kawen dah... kendurinya 27hb kat golf & country club seremban. hehee... i ni kadang2 rasa best plak pergi kenduri2 nih.. tapi sekali sekala je.. kalau tiba time melampuh orang kenduri, sehari sampai 3, 4 rumah... sungguh i muak! paling2 seminggu i bole attend 1 kenduri je.. lebih2 x koser!!!


apepon, petang ni nak keluar daa.. nak cari seluar juwita. tataaa!

Comments

Sherry said…
wah the beach is fun... me more than 10 yr x pergi.. betul ni. sebab my dear x nak pergi.. :(
petite4 said…
owh... kesiannya... me need vacation.
Sherry said…
ya.. if you can go vacation will be great!

Popular posts from this blog

Cerita Hantu asrama lagi (mimpi berdarah)

petshop kat seksyen 9 Shah Alam (tapi cerita premium cat food pulak)

Barangkali ada hidden jewel di Batang Kali.