ho ho ho balik kampuuuung~~~!


hatiku bagai bunga lili mekar dibasahi embun pagi....


happy sungguh aku hari ini. Sebabnya, harini kami sekeluarga akan pulang ke kampung halaman Lama benar tak balik kampung dah. seingat aku bulan lepas tak balik langsung. Maklumlah, hubby sekarang ni tersangat- sangat sangat lah buzy. Macam tu lah... ade orang tu nak pakai civic kan... (opssss!) - gurau je tuh... gurau bagi semangat. x pe la kan hubby!

Bila pulang kekampung, macam biasa jadualnya akan jadi macam ni. Memula balik ke kampung aku, Jasin (melaka), duduk la dalam 2 ke 3 hari. Lepas tu kami ke Palong (N9) pulak, duduk lagi 2 hari macam tu... kadang2 terbalik.. gitu le tiap2 bulan (kecuali bulan lepas, tak balik langsung huhuuu). uhh... rindu benar aku pada kampung halaman...


bunga kantan mama

Sekarang ni, macam ginilah. Kalau aku rajin bawak lappy aku nih, ade lah update live dari kampung. Kalau aku tak rajin (ataupon sebab beg dah tak muat nak letak lappy ni), lappy ni pon bukan senang nak bawak, berat laa... (aku je kot yang rasa macam tu.. sebab tu dulu aku mintak lenovo notebook aje.. laptop mini. Tapi hubby lagi suka laptop saiz biasa. Susah nak taip, nak tengok katanya mini2 nih. kecik bebenau! bagi mu la.. bagi i ok je saiz tu. sangat padan dengan ku yang kecil ini hehee) Ape pon, aku dah serasi bersama Lenovo. :) :) babai jenama2 lelain...

ok, itu sahaja update ringkas hari ini. Aku nak sambung packing barang, mandi siap-siap... then tunggu hubby pulang kerja. Nak balik kampung!!!!!!


bunga okid abah



babaiiii!

Comments

Sherry said…
hehe... happy holiday kat kampung
Sherry said…
how u doing? will have giveaway soon

http://mymomsbest.us
Sherry said…
wan sponsor? like makeup voucher etc? hehe..

Popular posts from this blog

Menempah penginapan percutian dengan AirBNB

5 percutian musim panas luar biasa di Melbourne dan Victoria

Barangkali ada hidden jewel di Batang Kali.

Membeli belah barang dapur untuk seminggu. RM100 Cukup kah?