i wish i can go back time

i wish i can go back time. Balik masa mula2 kawen dulu, masa zaman hangat bercintan cintun. Semuanya indah, masa semua untuk kami berdua. Sekarang bukan dah tak hangat dan tak indah, tapi beban kerja dan tanggungjawab membuatkan kadang2 masa bersama sangat lah kurang.

i wish i can take back what ever i said. ( kes terlepas cakap la ni, then menyinggung hati orang yang tak sepatutnya. and orang tu misunderstanding my statement pulak tu.) malas nak explain yang sebenarnya, sebab orang tu takkan nak dengar, dan orang tu pon mmg tak akan paham. So, full stop.

i wish i can be strong. Kebanyakan masa, i cannot hold myself to cry, especially when i'm lonely. Oh, i am drama queen. I know, that just me. Tapi sangat2 harap dapat kawal diri dari menangis selalu.

I wish i can be super woman. Well, thats what my hubby wanted me to be. A woman that can do EVERYTHING. I akui, i tak dapat lakukan semua seorang diri, tapi i akan cuba sedayanya. hei, mengemas rumah sambil jaga anak, sambil layan customer, deal dengan client, dan puaskan hati hubby semua pada masa yang sama adalah sangat susah hokey...kadang2 mesti ade je yang tertinggal, tak pon, ade je yang terkecil hati... uhuuuhuuu... sorriii... daku ini insan yang lemah dan penuh dengan kekurangan.

Comments

Sherry said…
yeah I know what you mean.. sometimes you explain more it be worst.

Popular posts from this blog

Cerita Hantu asrama lagi (mimpi berdarah)

petshop kat seksyen 9 Shah Alam (tapi cerita premium cat food pulak)

Barangkali ada hidden jewel di Batang Kali.