rezeki jangan ditolak. Uncle wahed belanje makan


ni lah dia uncle wahed... engineer muda kowt.. haha!

Gaji pertama kutt.... habis semer orang dibelanjanya. heheee... bagus2, ni ada ciri2 suami mithali nih! wakakaka...

dapat gaji ape uncle wahed buat?

1. belanja parent n adik kat kampung makan pizza

2. bagi saguhati kat parent (waaaaa.!!!! kagum hokey! mmg anak yang mengenang budi!)

3. belanja keluarga kakak makan nandos (kitorang lah tuh.. heheee)

4. sukati dia lah nak buat ape dengan duit yang lebih tu kan... heeeee.. ade aku kisah??!

5. ops lupa... bagi bunga untuk insan tersayang! ahaks! ni ciri2 BF romantik! hubby aku pon x bagi aku bunga tau! bukan senang laki nk bagi pompuan bunga, walaupon dia tau pompuan suka bunga... heheee...

6. again, sukati dia lah nak buat ape dengan duit dia... dengo nye simpan buat wang muka satria neo? wakakaakaa!!


ni nandos kat 1Utama. Peberet hubby la tuh nandos nih. Dulu aku yang perkenalkan nandos kat dia, terus dia suka... mmg makan nandos ni, confirm terbukak segala deria tau! masam pedas meleleh keringat segala... best!

kitorang amik sekor ayam punya... extra hot!


air wajib ada... pedassss!


dah licin!!!!nyum nyum...


Comments

hushuss said…
terliur acikkk yg tgh diet ni. huwaa...
Sherry said…
wah tinggal tulang je..
NBR said…
Baiknya uncle Wahed ya Juwita.

Popular posts from this blog

Menempah penginapan percutian dengan AirBNB

5 percutian musim panas luar biasa di Melbourne dan Victoria

Barangkali ada hidden jewel di Batang Kali.

Membeli belah barang dapur untuk seminggu. RM100 Cukup kah?