invitation to Juwita's b'day party

click to enlarge. thank you


guys! kepada sesiapa yg mendapat jemputan rsvp ku sebelum ini, thanks alot sebab reply yeah.. (yg belum reply masih boleh reply). invitation card (atau e-invitation) telah ku sebarkan di facebook. Nak jugak aku tempak kat sini in case ade juga yg tercicir kapal nanti.. huhuuu...

again, bagi yang reply rsvp sebagai
"might attend", sila tuko sekarang yeah. xnak might2 lagik. "attending" or "not attending" only ya babe... senang nak kira kepala kalo gituh.... x de la tuan rumah kang ternanti-nanti kedatangan korang, last2 bayang pon nan hadooo!

okeh... papehal, sesapa yang nak attend (all my fellow friends and siblings), boleh jugak contact me melalui facebook atau email :)

detail tentang party ini semua ada kat dalam gambar di atas. harap maklum. sebarang pertanyaan boleh la diajukan kepada organizer majlis ini (aku la tuh ngeee)


sekian, terima kasih


Comments

Sherry said…
nak tanya.. you print tee kan.. how much already ah? example one tee how much kalau nak print dengan nama blog atas
Sherry said…
x time for party. :(
anggun said…
my hubby punya bisness la itu... as far as i know, dia x ambil order for 1 pcs shirt.. min. is 15pcs. u can check out his website www.cetakbaju.com

Popular posts from this blog

Menempah penginapan percutian dengan AirBNB

5 percutian musim panas luar biasa di Melbourne dan Victoria

Barangkali ada hidden jewel di Batang Kali.

Membeli belah barang dapur untuk seminggu. RM100 Cukup kah?