suka suki menjawab tag dari sarah al idrus (esok ade makeup job wei!!!)


harini mood sangat baik untuk membuat tag. sebabnya baru makan 2 ketul cuppies yang amat enak dari cupcake chic.. my fav, 24 carat. pergh!!!! memang sedap wei! Ia adalah carrot walnut cupcake with lime cheese frosting yang berwarna ijo. Lagi satu ketul tadi adalah persian love. Pistashio cupcake with rosewater frosting (pink color). Sangat sedap! Tapi b'day Juwita nanti x amik la cupcake ini... heheeee...


okeh, sekarang mari kita buat tag!!! yuuhuuuu!!!!!!
(oleh kerana tag ni sy copy and paste dari blog sarah al idrus, then saya tukar aje jawapannya, maka font dia dah lain daaa... )




1.- Adakah anda rasa HOT???

hot panas ke hot ape nih? kalo panas, memang tiap2 hari sekarang panas aje cuaca hik hik hik! ape? aku yg hot??? hot temper kot... ahaks! idok le... kawan x hot... manis je ade...




2.- Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang!


adalah wallpaper theme yang aku guna sekarang.




3 - cerita pasal gambar?

gambar? xde gambar. just the wallpaper yang bertukar2 gambar every 10 second. wahed yang bagi wallpaper theme nih, so i just guna instead the ordinary window 7 punya theme. I'm not kinda person yang suka letak gambar2 bagai kat wallpaper. i find it a lil bit menyemak dan berserabut. haha! oh, ya, perasan x belah kanan bawah? 2 hari lepas lah tu!!! terkantoi plak window7 aku x genuine!!! chessss!!!!!!! silap aaa ter on outo update tuh!




4 - bila kali terakhir anda makan pizza?

last week kalo x silap. Aku belanja satu rumah makan domino pizza! yummeh!




5 - lagu terakhir anda dengar?

the climb yang versi budak AF8 nyanyi jap tadi! wakakakak! oklah dia nyanyi... miley cyrus pon kengkadang semput nak nyanyi live.

Tapi bebenornye, lagu terakhir yg aku enjoy dengar adalah "sorry seem to be the hardest word", oleh blue dan elton john. sedap wooo! aku ulang2 aje lagu tu... si elton gay tu mmg power suara dia.





6- selain nama sendiri, anda di panggil nama apa?

dayah - famili panggil
hida - adik aku, kawan2 cyber
anggun - dalam cyber
togeh - akak2 forum panggil aku togeh (ikut nick aku dalam forum)
noor - x-boss aku dulu, chinese fellas (diorang susah nak sebut hidayah? apakah??!)
hidayah - cikgu2 & lecturer aku dulu
sayanggg - my hubby la panggil
ibu - juwita panggil
mama - kadang2 juwita panggil aku mama





7 - tag lagi 8 org

1. ain asniah mizbenzz (adik aku)
2. kak intan jari intanku (mak kepada jimi, kawan aku)
3. adex ieda
4. baby farid aka kak iena hamdi
5. ms butterfly aka illa (geng cari)
6. matun (geng cari)
7. sherry (my cyber friend)
8. husshuss (kawan baru di alam cyber)





8 - siapakah org no.1 kepada anda?

adik kandung aku le





9- katakan sesuatu mengenai org no.5


illa @ ms butterfly nih kawan di alam cyber. geng2 bod parenting kat cari.com.my. Dia ada 2 hero kecik, adam dan addin. Aku teringin nak ada iphone dan blackberry seperti dia (wakakaka! boleh intro gitu kan?!!!)





10 - no.3 ada hubungan dengan siapa?

no 3 ade hubungan dengan nombor 4. mereka adik beradik





11- bagaimana pula dengan no.4

no.4 ni kakak kepada ni.3. Dia ada 3 anak, farid, fatihah, dan mia... ha!!! pandai aku kan??





12 - pesanan kepada orang no.6
wahai matun, daniel tu kuat! mama dia pon kena kuat jugak! hope daniel cepat sumbuh n tak ada apa2 :)





14 - kata2 cinta untuk orang no.2

huhuuu... acik... hehee... tak terucap kata2 cinta kat acik ni la.... makcik ni pandai masak tau. pastu pandai sangat buat decal. sangat suka pada english rose dan gaya inggeris. :) suka!




15 - adakah no.7 dan no.8 mempunyai persamaan?

ada. dua-dua adalah kawan cyber aku. rajin jengah blog aku ni.





16 - berikan 5 perkara yg anda tau tentang org yg mengtag anda

sarah al--idrus???
1. sedang dilamun cinta dengan bakal perajurit negara
2. ada seorang kakak yang samam cute macam dia jugak
3. diorang sangat happy family. suka tgk diorang
4. duduk kat putrajaya. just recently pindah rumah last few month. apartment lama dulu aku pernah datang...
5. suka berkaroks!!!





17 - persamaan antara KAMBING dan LEMBU?


dagingnya sedap dipanggang buat steak! wakakaka! lagi satu, dua-dua keluarkan susu yang berkhasiat..nyum nyum...





18 - perasaan anda wat tag ni?

perasaan kekenyangan + sakit mata! tengah sakit mata nih!!!!!!! gigih jugak nak mengadap skrin komputer...hehehe

Comments

Sherry said…
hi, need help in contest

ending at 12mid ni..

http://namesherry.com/2010/03/free-ribbon-necklace.html
anggun said…
sorry sherry, x sempat nak buat. i fell asleep malam tadi.. teringin jugak nak dapat ur ribbon necklace tu...

Popular posts from this blog

Menempah penginapan percutian dengan AirBNB

Barangkali ada hidden jewel di Batang Kali.

Membeli belah barang dapur untuk seminggu. RM100 Cukup kah?

Kemas kini gambar passport anak anda