excited + berdebar

diam tak diam, sedar2 rupanya rabu depan lah kitorang akan bercuti ke kuching. Memang excited dan berdebar sungguh!


mood sudah mula. Sekarang sedang mengumpul info-info dan lokasi-lokasi menarik untuk dikunjungi di kuching nanti. Galak meng-blogwalking-kan diri ke blog2 yang ade menulis catatan perjalanan mereka ke kuching. search travel guide online lagi.. Yang pasti, xnak ade masa yang rugi disana.


Lepas ni, nak buat tentative/ planning ahead dari day 1 sampai lah day 6. wow!!!!


later, tulis list barang nak bawak. Me, hubby, juwita.. all 3 bags, mana nak letak baju, mana nak letak extra slipper, diapers, makeup (oh, wajib!), toiletaries... eh, berkampung kot... haha!


1 day before, nak packing all stuff kasi isi dalam itu bag.. hurm.. perlukah bawak laptop???... oh, boleh surve guna hp hubby je kowt... (kan bagus kalau aku ade blackberry atau iphone..) Eh!!! kamera aku rosak belum berganti kau!!!! camana? cemana??? getirrr nih!!!!!


last...mintak tulun blogger2 sekalian.. sapa aje yg pernah gi kuching, atau orang kuching sendiri.. boleh bagi guide tak??

Comments

Sherry said…
best la.. go go go eheh..

http://notjustcontest.blogspot.com/2010/03/holiday-in-sarawak-is-fun-fun-fun.html

check out the post :D

dont forget my souvenior :D
~ainasniah~ said…
pinjam camera aq nak ??
but
baya sewe

Popular posts from this blog

Menempah penginapan percutian dengan AirBNB

5 percutian musim panas luar biasa di Melbourne dan Victoria

Barangkali ada hidden jewel di Batang Kali.

Membeli belah barang dapur untuk seminggu. RM100 Cukup kah?