motip?

untuk kesekian kalinya aku meng-update blog aku hari ni. Walaupon banyak lagi kerja aku (aku kena taip benda2 pasal gasket. buat katalog. sumpah, aku tak paham ape yang aku taip wahahaha!), tapi demi suami tercinta (echeeehh) aku buat la jugak...


motip entry kali nih? tak de motip. aku terasa nak tulis something, nak share something, tapi aku tak de motip. Tak de isi nak cerita. haha.. voley???


Aku taknak la entry aku jadi tread sampah. Sebabnya aku bukan kejar ape ape pon. Aku tak kejar traffik, tak kejar sesen dua duit nuffnang, aku tak kejar ape2. Tapi aku suka bila orang baca blog aku, aku puas dapat menulis. Tapi kenapa aku letak nuffnang add?


haha... jangan salah sangka. Aku tak kejar pon hasil duit nuffnang tu. Aku rasa, kalau ade rezeki, ade la... xde pon x kisah. sebab bukan tu motip aku. Aku sebenarnya join nuffnang, at the 1st place sebab aku dulu teringin nak join aktiviti2, contest2 yang dianjurkan nuffnang. Dulu aku selalu baca redmummy.com, pink stelleto, miu plus size kitten, beautiful nara... macam best plak aku tengok diorang, selalu di invite oleh nuffnang untuk attend event ape2... then macam best plak.. aku tengok orang join contest2 dari nuffnang...


sebab tu lah aku join nuffnang. aku suka join event2, contest semer. hahaha! 1st event yang aku dijemput oleh nuffnang adalah nuffnang friso family day out. wawawa! seronok gile bile dapat invitation tu tau! excited giler! then, dapat jumpa otai2 nuffnang, macam red mummy, pink steletto, dan beberapa lagi nama yang besar2.. hehehe...


tapi lately, aku adalah sangat malas gile nak join ape2 contest atau event. haha! ape2 je la..... nuffnang project alpha dah masuk season 2 dah... pon aku x follow dah. tertinggal ketapi jauh gile. season 1 dulu kemainnya aku ikut satu-satu, kau... haha!

Comments

Sherry said…
about contest maybe I have one in other blog but blm start.

Popular posts from this blog

Menempah penginapan percutian dengan AirBNB

5 percutian musim panas luar biasa di Melbourne dan Victoria

Barangkali ada hidden jewel di Batang Kali.

Membeli belah barang dapur untuk seminggu. RM100 Cukup kah?