takde topik, takde gambar, kamera tak de

1. kerja melambak. Dari job menaip ke job tampal menampal. Kalau ade rezeki, pasni masuk job buat mockup model pulak.


2. banyak perkara berlaku, tapi tak dapat di record kan. Kamera takde... rugi! rugi! banyak event ingat dalam hati je la...


3. blank. bila pandang blog ni, takde idea nak tulis ape. sebab gambar takde, xde topik. (aku biasanya menulis dari gambar. bila tengok gambar dalam folder, baru ade idea nak tulis pasal ape.


4. malas nak log in. boleh gitu kan??? sebabnya akaun personal blog aku dengan akaun blog makeup aku lain-lain... so, bila nak update, kena sign out dan login lain... pastu kena sign out balik, login lain lagi... adoi....


5. sejak ade dvd player yg cambest, aku macam malas nak online dah. Macam bosan je internet ni lately. semua samaaaa je. Aku nak beli shawl, 20 blog aku masuk, 15 blog jual benda sama.... ada yang sama dengan aku nampak kat carboot sale shah alam pulak tuh... few blogspot je yg jual benda rare, which i found interesting. yg lain bosan! bukak blog tu, shawl camtu, bukak blog sane shawl tu jugak...LOL!


6. wahed donlod muvie best2. siut je. dah donlod, dia bagi aku plak tu. TERpaksa lah tengok. wakakaka! dah la senang nak mampos nak tengok. copy dalam pendrive, cucuk kat dvd player, dah boleh tengok. cemana la tak tertengok dibuatnya... hehehe


dah. bosan. nak sambung tampal inlay. Juwita hari ni memekak je... nyanyi nyanyi katenya... heheeheee. bagusla.. at least x kaco ibu wat keje...

Comments

Popular posts from this blog

Menempah penginapan percutian dengan AirBNB

Barangkali ada hidden jewel di Batang Kali.

5 aktiviti dan pengalaman unik yang boleh dilakukan sekitar Melbourne dan Victoria pada musim panas

Membeli belah barang dapur untuk seminggu. RM100 Cukup kah?