cerita makan : sempeneh (ntah ape ke nama nye begitu...)


Balik dari office, jemput Juwita, dia dah gaduh lapaa, lapaa.... bila tanya nak makan apa, takde lain la jawapan dia, mesti nasi ayam -_- hantu nasik ayam betul!




jalan punya jalan, pusing punya pusing, akhirnya masuk restoren ni. Punyalah pelik nama kedai, Sempeneh. Ntah bahasa ape, ke nama tempat ke... entahla... tibai la labuuu.... yang penting kenyang~ lalalaa~~~


ni dia.. nasi ayam untuk si kenit yang diva macam anak raja nih


ni pulak aku punya. lamb chop yang super besarr! nyum nyum...sedap dan menyelerakan!


hubby punya segan nak enterprem, mee goreng aje... hehe..




ape-ape pon, kami semua kenyang malam tu :) selamat makan semua!


Comments

ahfat said…
terbaik kedai ni, td x sedap sgt...
mahal wooo, student mesti fikir 2 kali kalau nk lepak, aha ~
anggun said…
penah makan sini ke bro? orang shah alam eh?
Sherry said…
where is this? lol.. x tahu pun.
~ainasniah~ said…
kelakanye muke juwita dalam first pic tu
xD

Popular posts from this blog

Menempah penginapan percutian dengan AirBNB

Barangkali ada hidden jewel di Batang Kali.

Membeli belah barang dapur untuk seminggu. RM100 Cukup kah?

Kemas kini gambar passport anak anda