my blog is my commitment

all it takes is just about 20 minutes (less or more) to updte my blog daily. But lately, i just too buzy at office and i no longer online at home. Thats make the update become a bit complicated to me. But, i know... its not a good excuses. Afterall, excuses never good in any way, rite?


I try to update my blog everyday, but i always find myself forget to do that, when office work is piling and my schedule is tight... blogging become difficult.


There's a lot of things i like to blog about. My visit to horse riding school with uder, my blooming roses at home, my little Juwita's update, everything! Not to forget my makeup blog that i need to maintain. Few makeup job that i need to update, and also to update my upcoming schedule.... gosh!!! ~phew~~~


@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@


Ada orang tengok orang lain ade blog, dia pon nak ada blog.
Ada orang rasa senang je nak buat blog ni.
Ada orang kata... ala.. bukan susah pon nak ada blog.
Ada orang ambil mudah dengan blog. Harini buat, esok lusa update, minggu depan dah kedaung. bulan depan tutup terus


@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@


Bagi aku, Blog ini adalah comitment aku, diari aku, journal aku, diri aku.
Ia sebahagian dari diri aku. Bukan sekadar coretan kosong yang sia-sia. Mungkin sia-sia bagi orang lain, tapi bermakna bagi aku.


Dalam pada masa yang sama, aku boleh kongsi rasa, pendapat, ilmu, dan pengalaman yang aku dapat dalam menjalani kehidupan sehari-harian. Kalau aku sedih pon aku cerita kat sini. Kalau aku dapat info baru pon aku kongsi kat sini.


@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@


entry hari ini merapik sedikit, kerana ada sedikit emo + moody.


~ hadiah besday dari Miu (plus size kitten) sampai tadi!!! yeay!!! terus buat je! (sekarang tengah letak water conditioner, kena tunggu 12 jam. esok pagi lah baru masukkan telur sea-monkeys itew!!!

~ pokok rose ku, bloom bloom lagi hari ini. beberapa putik baru mula bercambah. :)

~ baru teringat susu Juwita kat taska dah habis. Janji nak bagi tadi, tapi lupa -_-"

Comments

diraja22 said…
istiqamah dengan usaha..
Sherry said…
just now took ubat batuk masih pening ni. lol... ingat baca esok masak telur sea monkeys, lol...

Popular posts from this blog

Menempah penginapan percutian dengan AirBNB

5 percutian musim panas luar biasa di Melbourne dan Victoria

Barangkali ada hidden jewel di Batang Kali.

Membeli belah barang dapur untuk seminggu. RM100 Cukup kah?