Ain, ini getah rambut bereben kau!


Entry ini khas untuk dear sis Ain. Haritu menggelupur cari sana sini benda alah ni ha.. tak jumpa-jumpa. Nak jadi cerita, bila tak cari, ada pulak benda ni. Depan mata je...


Ni kat Tropicana City, lepas singgah Stage dan minum makan-makan kat Otak-otak, masuk jap kedai accessories nih. Jumpa laaa.....





benda ni, Ain cari sangat haritu. Aku jumpa.


Tapi sebab aku kakak yang dengki + jahat + kedekut = maka aku tak belikan pon. Muahahahaha~~!!!!!!! (gelak macam Dr. Evil, hokey). Ambil gambar bikin panas aje. wahahahaha!!!!!


Seperti yang diceritakan tadi, aku datang Tropicana sebab nak gi Stage. jadi, hasil tangkapan hari itu adalah makeup stage ye~~




Oh, tidak.. itu bukan barang aku.. dalam bil ni, betul barang aku cuma berjumlah Rm50.05 sahaja. Balance semua barang orang lain.


Sekian.



~ saya suka jadi personal shopper. Sapa nak pesan barang kat saya???

~ Saya telah membuat appoinment dengan doktor gigi Selasa depan. Semua adalah gara-gara terpengaruh dengan Nurul Huda.

~ Maknanya, bulan depan takde spa session. Yang ada adalah dentist visit. Budget utk spa pindah ke dentist. lantak lah~~ Nak kulit mulus 2, 3 hari ke... nak gigi cantik 6 bulan???

~ yang penting kena minggu depan, sebab target bulan ni nak akaun kekal 4 angka sampai hujung bulan... Hampir berjaya nampaknya~ yay~!

Comments

F.a.S.h.E.e.H.a said…
Wahh ade target nak kekal 4 angka :) Nak jugak lahh. hehehe
saniaa said…
ciss la kau

nak jadi personal shopper? muahahaha~

meh aku order barang

Popular posts from this blog

Menempah penginapan percutian dengan AirBNB

Barangkali ada hidden jewel di Batang Kali.

Membeli belah barang dapur untuk seminggu. RM100 Cukup kah?

Kemas kini gambar passport anak anda