ahad dirumah

Masih perlu update blog dengan entry tanpa gambar. Sebabnya update guna laptop rumah aka Juwita punya (dia sendiri claim, sebab laptop ni tempat dia tengok movie barbie). Laptop ni agak lembab ye, tambah pula guna broadband nih... malas nak tunggu lama-lama untuk upload gambar. Ada possibility untuk gagal upload langsung!


Sebab dah bulan December, otak ni dah start fikir tahun depan punya goal. Tahun ni punya goal pulak tengah menggelupur nak capai. wahahaha~


Agak bosan jugak harini, sebab house chore dah selesai semalam. Tinggal lipat baju je belum. Lipat baju ni syok buat memalam, time tengok tv malam kang ke.. hahaha~ sapu sampah, mop, sental jamban, basuh bilik air... semua dah buat semalam. (aku ni, memang gitu le, kerja ni buat seminggu sekali je). Diharap harini cerah sampai ke petang... Ada sidai kain 2 batch! hubby pulak ada photoshoot session (pot wedding) kat taman layang2 petang nih.


Apa aku nak buat dengan Juwita harini ek.. Nak keluar macam sangat malas. Lagipula harini ahad....


Makin merepek dah entry aku nih. aduyaii...





~ Juwita hari-hari dok berzikir nak beg kat telinga ni ha..dok tunjuk gambar beg roda barbie dalam majalah dia. adoi laa~~~

~ Owh, minggu depan sibuk nih. Sis in law nak kawen. Pastu gi Kelantan.. Harap baju sempat siap.

~ rasa relief.... GEMBIRA dengan keputusan my friend. What ever ur decision, its for your own good.

EDITED

gile lah! sampai tajuk pon lupa tulis tadi @__@

Comments

Popular posts from this blog

Menempah penginapan percutian dengan AirBNB

Barangkali ada hidden jewel di Batang Kali.

Membeli belah barang dapur untuk seminggu. RM100 Cukup kah?

Kemas kini gambar passport anak anda