mode siput activated!

Sedang mengupload gambar di facebook, dan upload juga video di you tube.


Adalah sangat lambat + connection harini yang lembab. Jadi harini kena activated mode siput...


Oh, my sis nak balik dah harini. Wahed jemput kat office tengah hari ini. Dapat jugak jumpa wahidun tu. Lama gilerrr lah tak jumpe dia. Apa tah kabar Neo dia tuh.. hehehe~~


Boss entah keluar ke mana tah...


Daa~~~




~ Dari selasa sampai jumaat, my sis ada kat sini, duit menglir macam air terjun. hahaha~ total damage for this 4 day...... biarlah rahsia. ngee~ (banyak shopping!!!)

~ Semalam dapat beli selendang kat anggerik avenue. Year end sale yang sangat menarik! 3 helai RM100! selai Rm45. berbaloi kan?

~ Suka hati jugak sebab dah dapat baju untuk dipadankan dengan kain tempah tu. =)

~ My sis shopping gegiler! sonok jugak sesekali hangout, girls outing macam nih.

~ Sekarang tak sabar nak tunggu Rauf pulang mesia =)

Comments

Fyzal said…
hahaha.. mode siput.. mmg slow sgt tu.

Popular posts from this blog

Menempah penginapan percutian dengan AirBNB

Barangkali ada hidden jewel di Batang Kali.

Membeli belah barang dapur untuk seminggu. RM100 Cukup kah?

Kemas kini gambar passport anak anda