nak pakai macam makcik ider!!


Ini budak kicik.. sekejap nak pakai tudung, sekejap dah bukak. "aisya peluh peluh dah~~" dia kata bila bukak tudung. hahaha~ lucu je. Tengok ibu pakai, dia pon nak pakai. Makcik uder lilit-lilit tudung, dia pon nak pakai lilit-lilit. (dia panggil makcik uder: makcik ider. T__T)


Ni nak pi makan kat mamak. Dok la suruh lilit selendang. Lilitkan je laaa.....







Ibu nak enterprem kejap....hehehe~ tudung anggerik avenue. No, its a shawl actually, pair with inner. Suka~! ^__^






~ Isnin yang memerut.

~ Nak beli beg makeup baru ^__^

~ Beg mekap kat keluar kereta sejak minggu lepas.. @__@ kena bawak masuk opis nih, berus nak kena cuci.

Comments

Popular posts from this blog

Cerita Hantu asrama lagi (mimpi berdarah)

petshop kat seksyen 9 Shah Alam (tapi cerita premium cat food pulak)

Barangkali ada hidden jewel di Batang Kali.