Juwita jalan-jalan tayang muka


Dah lama tak update blog. Dah lama juga muka budak kenit ni tak masuk blog. (walhal blog ni sah-sah nama dia)


Sekali harung, aku buat entry muka budak ni aje...



Ni masa kat Jusco Bukit Tinggi. Ada kempen kebersihan gigi dari Colgate.




Pastu ni kat Secret Recipe. Minum-minum lepas penat shopping. Beli set Barbie 'i can be..' ni. Hutang hadiah besday dia ni. Akhirnya baru terbeli setelah lebih 2 minggu besday nya berlalu.




Ni pulak, tengok ikan kat Pet Wonderland, Ikano. Abahnya ushar-ushar ikan. kengkonon nak bela ikan lah.... heh heh heh...







Ok, cukup dulu.


Daaa~~




~ tak sabar menanti ketibaan "ahli baru" dalam keluarga kami. ngee~~~~

~ sekarang sedang menyediakan persiapan segala apa yang patut sebelum ahli baru tiba. =) =) =)

Comments

saniaa said…
pipi terlambak

Popular posts from this blog

Barangkali ada hidden jewel di Batang Kali.

Menempah penginapan percutian dengan AirBNB

Dari Klang kami ke Redang

Membeli belah barang dapur untuk seminggu. RM100 Cukup kah?