Juwita jalan-jalan tayang muka


Dah lama tak update blog. Dah lama juga muka budak kenit ni tak masuk blog. (walhal blog ni sah-sah nama dia)


Sekali harung, aku buat entry muka budak ni aje...



Ni masa kat Jusco Bukit Tinggi. Ada kempen kebersihan gigi dari Colgate.




Pastu ni kat Secret Recipe. Minum-minum lepas penat shopping. Beli set Barbie 'i can be..' ni. Hutang hadiah besday dia ni. Akhirnya baru terbeli setelah lebih 2 minggu besday nya berlalu.




Ni pulak, tengok ikan kat Pet Wonderland, Ikano. Abahnya ushar-ushar ikan. kengkonon nak bela ikan lah.... heh heh heh...







Ok, cukup dulu.


Daaa~~




~ tak sabar menanti ketibaan "ahli baru" dalam keluarga kami. ngee~~~~

~ sekarang sedang menyediakan persiapan segala apa yang patut sebelum ahli baru tiba. =) =) =)

Comments

saniaa said…
pipi terlambak

Popular posts from this blog

Cerita Hantu asrama lagi (mimpi berdarah)

petshop kat seksyen 9 Shah Alam (tapi cerita premium cat food pulak)

Barangkali ada hidden jewel di Batang Kali.