Tidak berjaya update

Heh.. Tak tau le berjaya ke tidak. Tapi aku agak ragu-ragu dengan hasilnya...

(tak boleh taip dalam compose tu, aku try taip dalam edit HTML. Hantammmmm saja lahhhhh)



Maka ini adalah percubaan pertama. Harap maklum



1. Kalau korang boleh baca entry ni maknanya boleh la aku update blogspot guna iPad.

2. Kalau tak keluar entry ni maknanya misi telah gagal. Kena berguru dengan manual book lagi la gamaknya

3. Dah la aku fed up dengan auto fill/ auto correct/ auto entah ape-ape yang memandai betulkan words aku nih. Lain aku nak tulis, sukati dia ubah words aku. Tak pasal jadi satu hal pulak nak betulkan satu-satu, nk kena baca balik word by word semua yg aku taip. Tu pon nak kena cari dalam manual book, boleh ke tidak nk disable kan dia ni. Nyusahkan betul. Aku bukan all the time nak Type in English kan...

Tulis banyak pon tak guna kalau x boleh publish. Lagi Pulak menyampah dengan auto fill NIH. So, cukuplah aku menyakitkan hati sendiri harini.





Daaaaa...

Comments

saniaa said…
gi setting lerrrrrr
setting > general > keyboard

hagaknye laa

Popular posts from this blog

Menempah penginapan percutian dengan AirBNB

Barangkali ada hidden jewel di Batang Kali.

Membeli belah barang dapur untuk seminggu. RM100 Cukup kah?

Kemas kini gambar passport anak anda