Shopping wishlist wanita sekarang

1. Ipad 2

2. DSLR

3. Designer handbag

4. dream wedding comes true

5. iPhone/ BB





Tak boleh blah kan?





mana perginya barangan seperti....

1. set barangan pyrex, corelle, arcopal dan seangkatan dengannya

2. koleksi kain ela

3. kain batik

4. tikar


Mungkin kena usia menjangkau 40-an kot baru ada rasa nak minat itu semua. Atau mungkin sebab wanita sekarang dah pandai main gadjet, apa lah nak pandang pada tikar, kain batik, pinggan mangkuk, dan periuk belanga lagi. Baik kumpul barangan Apple! Tak pon kumpul application kat app store. Lagi syiok


Tapi list aku sekarang lain sikit dari biasa. Aku nak...


1. Evo cat food utk Lulu

2. litter box yang besar

3. blackwood untuk stray cat

4. microwave

5. tukang lipat baju





boleh?

Comments

Popular posts from this blog

Cerita Hantu asrama lagi (mimpi berdarah)

petshop kat seksyen 9 Shah Alam (tapi cerita premium cat food pulak)

Barangkali ada hidden jewel di Batang Kali.