Maaf maaf maaf!

Mintak maaf lah dari hujung rambut hingga hujung kaki. Sebenarnya dalam seminggu dua ni tak boleh nak commit menulis blog sebab ada benda lain yang perlu di siapkan. Kerja tulis menulis jugak tu. dan benda tu ada due date. Bila benda ada due date aku memang takut sikit. Takut overdue.


Walau bagaimana pon, aku luangkan sedikit masa untuk menulis di blog sebab rasa tak sedap bila blog tak berupdate.


Sebenarnya aku aku projek terbaru. Tapi sebab belum siap jadi belum boleh reveal. Rasanya kawan di facebook dah boleh agak kot projek baru aku ni. Nanti bila dah siap akan ku hebahkan jua adanya.

Kelas dah nak mula. 23 September ni 1st seminar. Eh, apa nih? Hahahaha aku lupa bagi tahu yang aku dah sambung belajar semula. Alaaa bukan full time pon, e-PJJ je pon. tu yang tak rasa macam fully student pon. Kerja macam biasa, cuma tambah satu lagi tanggung jawab. Dah jadi pekerja, jadi isteri, jadi ibu, now dah jadi student pulak. Dah berapa jawatan tu?


OK tak boleh berceloteh panjang. Jumpa lagi minggu depan. =D


Comments

Popular posts from this blog

Menempah penginapan percutian dengan AirBNB

Barangkali ada hidden jewel di Batang Kali.

Membeli belah barang dapur untuk seminggu. RM100 Cukup kah?

Kemas kini gambar passport anak anda