Entry kosong


Sebenarnya dah ada banyak entry aku dah buat. tapi semua masuk draft. Tiap kali habis menaip, baca balik, mesti rasa tak nak publish. Rasa tak sesuai nak publish, macam tak kena, tak penting, tak best, tak bagus, tak elok, dan segala yang tak lah.

Akhirnya sekali lagi blog ini tinggal usang tanpa sebarang update.

Buat apa update tapi entry sampah (macam entry ini)

Ada 5 entry dalam draft yang aku tak publish. Sedang berfikir, adakah biarkan ia di dalam draft, atau aku publish, atau aku delete.

Yang pasti, tiada gambar. Confirm bosan dan tak menarik.



Comments

Popular posts from this blog

Barangkali ada hidden jewel di Batang Kali.

Menempah penginapan percutian dengan AirBNB

Dari Klang kami ke Redang

Membeli belah barang dapur untuk seminggu. RM100 Cukup kah?