Oh mai oh mai Miley Cyrus

Waaaahhhhh blog ni tetiba bertukar menjadi gossip dunia Hollywood. Tapi sebab ia termasuk dalam subjek current issue, kira jadi la yo~~


Sebenarnya sejak 2 hari lepas dalam twitter dan E! news memang hangat je citer pasal Miley Cyrus punya persembahan dan outfit masa VMA haritu. Tapi tak ambil port. Sebabnya... aku tak ada lah minat pon kat Miley. Tapi dalam tak minat tu ikut juga perkembangan dia, sebab my sis minat la jugak. She grows up with Disney zaman Miley hokey. Daripada Miley yg comel lote kiut miut dalam citer hape tah kat Disney channel tu sampai la ke laaa ni almost naked on the stage tu. (thank god my sis tak ada lah transform macam si Miley)


The power of social media... daripada kita tak interested pon nak tau, last-last kita mesti terasa nak tau jugak. Dah tu kalau asik orang up status and tweet about the same thing, gile kau nak berlagak dunno? So, pagi ni aku akhirnya click link yang menuju ke berita tentang pakaian dan persembahan Miley.



Start with the news, pastu i scroll down the picture, akhirnya i cari the video dalam youtube. Hamekk.


"Oooooooooooooooooo" is my 1st reaction

"ewwwwwwwwww" is my 2nd reaction sambil buat muka jijik.

"eeee yekkkkk" is my third and last reaction. Tak sanggup pon nak tengok video tu sampai habis. GROSS. Malu dan malu. What was she thinking????!!!! HOI tunang kau hot gile kottt... jaga sikit boleh tak???


I dun have a problem with her outfit. I mean, ye la.. memang la seksi, tapi dia kapir so what? Ramai lagi kot artis sana berpakaian lebih hazab daripada dia. Rihanna pernah pakai lagi teruk, same with Lady Gaga and ntah sapa nama penyanyi lupa nama yg nyanyi lagu battleship tu haa. Lagi hazabedah.


But her act on the stage tu yang gross gile. Dengan lidah terjelir-jelir macam hantu Bansheeba (Bansheeba pon tak menjelir, lupa lah hantu apa yang suka menjelir) pastu gerakan-gerakan yang ke-"jalang"-an sangat. Tak sanggup nak explain apa yang dia buat atas stage tu. Bayangkan, sampai tak sanggup nak tengok sampai habis pon video persembahan dia. Sangat "ewwwww".


Soo over the top, she over doing it, she crossed the borderline. She tried so hard that make it un-entertaining anymore. It's like watching a porn in a prime time. (not that i had watch a porn before. Simpang 44 malaikat senah oii. Bagi orang yg tak pernah tengok porn, i teka that's what a porn is look like laa hahaha) That's it.


Rasanya jika matlamat Miley ni adalah untuk menjadikan namanya buah mulut dunia, well... She nailed it! Cuma next time, try a softer way laa... she should try to exploit her voice and songs more than her ass. Please ye Miley, no more mengangkang di atas stage sambil wiggle wiggle okey~~~ Saket hati makk nokkkk!!!


Gambar tersopan Miley semasa persembahan VMA.



Lupakan image Miley yang sweet ini. Miley ini dah lama mati.



Comments

Popular posts from this blog

Menempah penginapan percutian dengan AirBNB

Barangkali ada hidden jewel di Batang Kali.

Membeli belah barang dapur untuk seminggu. RM100 Cukup kah?

Kemas kini gambar passport anak anda