Apps "blog" di iphone

Sebenarnya ni cubaan ke-2 menulis blog menggunakan apps ini dan cubaan menaik muat gambar. 


1st trial td gagal. Penat mengarang,  taip, masuk gambar segala...tiba masa nak publish dia crash lalu hilang lah entry tersebut lenyap bagaikan tiada apa yang berlaku. Rugi masaku 15 minit. Cheh!!


Harap2 kali ni berjaya. ( sebelum apa-apa baik aku copy paste dulu apa yg aku dah taip ni supaya x perlu taip kali ketiga- manalah tahu kan~~)


Ok, cubaan memuat naik gambar pula...



Yess!! Berjaya. 


Ok now saat paling mendebarkan. Mari try publish...


(Kalau entry ni anda dapat baca, maknanya berjaya lah publish kan...)

Comments

Popular posts from this blog

Cerita Hantu asrama lagi (mimpi berdarah)

petshop kat seksyen 9 Shah Alam (tapi cerita premium cat food pulak)

Barangkali ada hidden jewel di Batang Kali.