Posts

Showing posts from November, 2013

E-commerce: online business root. Where is Bank Islam?

This morning is a bit chaos in facebook and forum. The reason is that M2U is updating so no one can make any transaction and cannot even log in the account. Once M2U stuck, everything jam!

The thing is, online sellers are mostly rely on maybank2U. To make payment to supplier, to receive payment from buyer, and to pay a bills. And the "root" of successful online business is not only good product, but fast action. Meaning, buyer can make payment immediately, seller can receive payment on the spot, and within the same day, seller can arrange the delivery. Its about fast payment fast received. The competition in online business is tight. Product is nothing. It's almost similar and identical - u browse from one seller to another, u realize that the product is actually the same. The only different is the service provided; the smoothness of payment, the option of payment, and the fast delivery. 
Be in online business for quite some time, i can say that 70% of the customer have…

Avillion premium water chalet, Port Dickson

Image
Avillion premium water chalet, namanya pon dah menggambarkan kemewahan dalam suasana tropikal, dengan angin laut sepoi-sepoi bahasa, pantai yang bersih lagi putih, dedaunan yang hijau nan nyaman, di pesisiran pantai Port Dickson yang tenang dan damai.


Mencari psychologist untuk membantu aku

There were so many things that i hate about myself when i was young (sekarang pon young juga tapi almost 3 series so segan nak mengaku young sangat. Young di sini merujuk zaman kanak-kanak sehingga usia remaja. To be exact, masa sekolah rendah dan sekolah menengah). Well, where should i start?


Peristiwa 1
Amali solat di surau. Waktu itu hari jumaat jadi lelaki semua sembahyang jumaat. Yang budak perempuan buat amali solat. Gabung semua girls tahap 2. Surau tidaklah besar mana, jadi berhimpit juga lah jadinya. Kebetulan belakang saf ku kakak darjah 6. This is the 1st assoult i had that i remember until now. Kakak tu cakap, "eh gemuk, hodoh la kau ni. kau tu dah la gemuk, kang aku ruqu' cium bontot kau. Dah la bontot besar, x muat aku nak sujud lah" buat pertama kali nya aku sedar bontot ku besar dan sejak hari itu, aku tiada keyakinan dan sangat rasa rendah diri. Kalau di ikutkan, aku tidak lah segemuk mana. Tapi kuasa ayat yang teruk berjaya mengubah minda aku dari tiada …

Go somewhere

Image
If i have to make a list of places i wanna go, i may have to show you the globe. 


N.Hida.Halim ~Somewhere~