AIRBNB $55 voucher credit

Sign up Airbnb dan dapatkan AUD55 travel credit PERCUMA

Aku nak bagi anda semua travel kredit percuma untuk kalian pergi bercuti. Untuk yang kali pertama hendak mencuba Airbnb, dan tak pasti website mana yang betul, atau tak pasti macam mana nak mula, boleh click link dibawah ini untuk mendaftar ke Airbnb: 

(Dijamin website yang betul dan legit) 


Bila sign up akaun Airbnb dengan link di atas, secara automatik anda akan dapat kredit AUD55 dalam akaun Airbnb anda. Kredit automatik boleh di guna (auto deduct from total accommodation price) untuk tempahan penginapan mengunakan Airbnb. 

Untuk pendaftar kali pertama sahaja. 
Kalau dah ada akaun Airbnb dah tak valid dah link tu. Jadi pandai-pandai lah daftar akaun baru menggunakan email yang lain kalau nak dapatkan credit percuma AUD55 tu. 

AUD55 banyak beb. Kalau convert ke RM dekat RM150 jimat nya tu. AUD55 boleh la spend ke benda lain, macam entry tiket masuk Maru animal park ke, Zoo ke, naik Puffy Billy Train ke kan...?

Jadi jangan lupa, langkah pertama adalah, SIGN UP AKAUN AIRBNB anda dengan click link di atas


Comments

popular posts this month

Hari simen kaki ku dibuka

Road to Melbourne. Episode 1: Application to study Master

Kemas kini gambar passport anak anda

Musim-musim di Melbourne

Road to Melbourne. Episode 7: Urusan imigresen, menterjemah dokumen rasmi, dan pesuruhjaya sumpah

Membuat jem sendiri di rumah